Veel gestelde vragen

Regelt Muis ook de benodigde apparatuur?
Ja, indien gewenst zorg ik voor een voor de locatie geschikte licht- en/of geluidsinstallatie.

Praat de DJ tussen de platen door?
Nee. Bij Muis doet de muziek het werk. Aan- en afkondigen zijn een onderbreking van de sfeer op de dansvloer.

Welke muziek zal er gedraaid worden?
Dat is in overleg vooraf, maar altijd zal 95% van de muziek uit de jaren ’80 en/of ’90 komen. Muis draait geen smartlappen, geen levenslied en ook geen après ski muziek. Maar er blijft genoeg muziek over om uit te kiezen: soul, disco, motown, danceclassics, rock, grunge, electropop, europop, nederpop, new wave, neue Deutsche Welle, happy hardcore. En als de sfeer ernaar is, kan er ook muziek uit het foute uur voorbij komen. Zonder uitzondering zijn het allemaal hits. Bij Muis ga je wel uit je dak, maar ga je niet stijldansen.

Kunnen er verzoekjes aangevraagd worden?
Als je wilt dat het publiek verzoekjes aan kan vragen, dan ga ik daar in mee. Wel houd ik daarbij de sfeer van de avond en de dansvloer in gedachten. Als een verzoekje bijvoorbeeld echt geen dansplaat is, dan leg ik dat uit en draai hem liever niet.

Houdt Muis een pauze?
Nee. Het feest gaat maar door!

In welke regio is Muis te boeken?
Er worden optredens verzorgd in heel Nederland en België. In de meeste gevallen betaal je geen reiskosten en ook geen voorrijkosten.

Kan ik een optie nemen op een bepaalde datum?
Jazeker! Vraag via dit formulier een offerte aan en ik neem contact met je op. Een offerte is vrijblijvend en verplicht je tot helemaal niets.

Hebben jullie acties, korting of een kortingscode?
Regelmatig zijn er op de facebook-pagina van DJ Muis acties te vinden. Like DJ Muis op facebook en vind daar een kortingscode om een DJ met korting te kunnen boeken.

Kan de apparatuur voor een silent disco ook gehuurd worden zonder DJ?
Nee, DJ Muis is op de eerste plaats een DJ en geen verhuurbedrijf. De apparatuur wordt alleen verhuurd in combinatie met een DJ.