DJ personeelsfeest jaren ’80

U wilt muziek uit de jaren ’80 op uw personeelsfeest? Leuk, en dat is heel goed mogelijk bij DJ Muis!

De jaren ’80. Natuurlijk zorgden Michael Jackson, Prince en Madonna voor talloze hoogtepunten. Maar muziek uit de jaren ’80 is (gelukkig) meer dan dat.

De disco uit de jaren ’70 houdt nog heel even stand terwijl de tegenhanger hiervan, punk, evolueert tot de new wave. Denk aan The Cure, Depeche Mode, Fischer Z, U2, The Smiths en New Order. Ook in Duitsland gaat de New Wave rage niet onopgemerkt voorbij en de Neue Deutsche Welle wordt een belangrijk exportproduct.

doemaar_debesteDoe Maar doet de nederpop herleven waarvan Toontje Lager, Noodweer en Het Goede Doel profiteren. Maar ook voor Nederlandse rockbands zoals De Dijk en The Scene is er plaats in dit decennium.

Electronica wordt belangrijker in de muziek. The Human League, Soft Cell en Yazoo zijn belangrijke groepen in de electropop stroming.

De producers Stock, Aitken & Waterman laten ook hun stempel achter in de jaren ’80. Hun fabriek draait op volle toeren en brengt hits van Mel & Kim, Rick Astley, Kylie Minogue en Bananarama. Ook jaren ’70 icoon Donna Summer rekt haar carrière nog even met behulp van deze drie Britse producers. Zelfs de Nederlandse Dolly Dots worden onder handen genomen.

Al deze artiesten zijn er allemaal bij op een jaren ’80 avond van DJ Muis. U waant zich weer in uw pubertijd met dit feest van herkenning! U zult verbaasd zijn als u merkt dat u bijna alles mee kunt zingen tijdens dit feest van herkenning! Ook platen die u al te lang niet meer hebt gehoord komen langs.

Een jaren ’80 avond hoeft overigens niet beperkt te blijven tot uitsluitend platen van 25 jaar oud. Op kunstige wijze kunnen er kleine uitstapjes worden gemaakt naar andere decennia. Ook nu nog worden nieuwe platen uitgebracht die leunen op deze muziekstijl en die zeker de liefhebbers van jaren ’80 muziek op de dansvloer houden. Uw personeelsfeest wordt een spetterend feest!

Heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen en hun antwoorden, neem contact op, of vraag vrijblijvend een offerte aan en plaats een optie.