Silent Disco

Misschien kent u het al: Silent Disco, of op z’n Nederlands: Stille Disco.

In plaats van dat het geluid van de DJ luid door de speakers knalt, wordt het uitsluitend “uitgezonden” naar talloze draadloze koptelefoons, die de gasten bij ons af kunnen halen.

Zet je de koptelefoon af dan hoor je geen muziek, enkel het klappen en meezingen van het publiek.

Het is niet alleen hilarisch en leuk, maar kan ook zeer praktisch zijn op alle plaatsen en evenementen waar geen geluidsoverlast gemaakt kan of mag worden.

Silent Disco

Het is ideaal voor campings, tuinfeesten, of voor plaatsen waar na een bepaald tijdstip geen muziek meer gedraaid mag worden. De buren worden niet meer lastig gevallen en iedereen kan zijn eigen volume bepalen.

Maar ook als je niet bang bent voor geluidsoverlast  is Silent Disco een leuke belevenis waar nog lang over nagepraat zal worden!

Het is zelfs mogelijk om met meerdere DJ’s te werken die ieder hun eigen muziek uitzenden. Op iedere koptelefoon zit een knopje waarmee je kunt kiezen naar welke DJ je luistert.

Stille entertainment-vormen die reeds in de praktijk toegepast worden, zijn stil theater, stille debatten, stille bruiloften, stille workshops, stille exposities, stille feesten, stille evenementen enz.

Bij DJ Muis is je stille disco in goede handen. Muis verzorgt het hele systeem (uiteraard inclusief ’80’s en/of ’90’s DJ) zodat je er geen omkijken naar hebt.

Heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen en hun antwoorden, neem contact op, of vraag vrijblijvend een offerte aan en plaats een optie. Vermeld in uw aanvraag alstublieft duidelijk dat u een silent disco wenst.

Voor alle duidelijkheid: DJ Muis is een DJ, geen verhuurbedrijf. Het huren van losse apparatuur zonder DJ is niet mogelijk.